22.06.2024.

12:28

Foto: printscreen instagram

Sport

Stadion je bio moje selo! Subotić na emotivan način progovorio o meču Srbije i Slovenije (FOTO)

Subotić je na "Alijanc arenu" došao sa prijateljima, a iskustvo s meča je podelio sa svojim pratiocima na Instagramu.

"Posle dugo vremena samo sam ponovo bio na stadionu kao navijač na utakmici Srbije i Slovenije u Minhenu. Bilo je to i veoma lepo iskustvo jer sam u redovima sreo ljude sa kojima sam poslednji put igrao fudbal u parku u Americi pre 20 godina, ili poznanika iz Bosne kojeg nisam video toliko dugo. Stadion je bio moje selo. A onda smo izjednačili u 95. minutu, pa je bilo šta da se slavi na kraju", naveo je Neven Subotić.

Neven Subotić je za reprezentaciju Srbije debitovao 2009. godine u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, a poslednji meč odigrao je 2013. Nastupio je 36 puta u dresu "orlova", a bio je član reprezentacije na Svetskom prvenstvu 2010. godine u Južnoj Africi.

Podsetimo, Srbija je u drugom kolu Evropskog prvenstva remizirala sa Slovenijom rezulatom 1:1. Naša reprezentacija je sada poslednja u grupi sa jednim bodom, dok Danska i Slovenija imaju po dva, a Englska četiri.

"Orlovi" moraju u utorak od 21.00 na "Alijanc areni" da savladaju selekciju Danske, ukoliko žele da prođu u osminu finala Evropskog prvenstva.