22.06.2024.

17:09

Foto: profimedia

Sport

Šeško poslao oštru poruku: Srbi su nas provocirali!

Obe ekipe bile su izjednačene sve do 69. minuta, kada je ekipa Matjaža Keka došla do prednosti. Gol za "zmajčeke" postigao je Žan Karničik, i tako uneo paniku u naše redove. Nakon toga sve je krenulo da ključa, dok su Slovenci nastojali da održe isti rezultat ili čak dupliraju prednost, "orlovi" su se svim snagama trudili da stignu do izjednačenja. Nije im to polazilo za rukom sve do samog kraja meča i sudijske nadoknade, kada je gol u 95. minutu za naš nacionalni tim upisao Luka Jović.

Novinare je zanimalo da li je među igračima obe reprezentacije sve proteklo korektno, uprkos visokim tenzijama i emocijama u finišu na obe strane, na šta je Šeško dao negativan odgovor.

- Mogli ste i sami da vidite da su stvari počele da se menjaju pred sam kraj. Oni su počeli da provociraju kada su shvatili da moraju što pre da postignu gol i izbegnu poraz. Bilo je tada neprimerenog ponašanja sa njihove strane, ali ne bih da ulazim u detalje. Takođe i zbog toga što takve stvari nisu neuobičajene u fudbalu - istakao je Šeško.

Informer

Detalj sa meča Srbija - Slovenija

Slovenci trenutno imaju dva boda u grupi C, pa bi i remi iz meča sa Englezima mogao da znači narednu rundu za njih. Ove dve reprezentacije sastaju se 25. juna od 21 čas po srednjeevropskom vremenu.