23.06.2024.

17:19

Foto: Foto: Informer

Sport

Navijači okupirali hotel Srbije, svi žele sliku sa Jovićem! "Orlovi" dobili vetar u leđa pred odlučujuću bitku na prvenstvu (VIDEO)

Nakon što je reprezentacija Srbija imala dan odmora, vreme je da "orlovi" ponovo upale motore pred odlučujući duel na Evropskom prvenstvu. Četa Dragana Stojkovića u utorak se sastaje sa Danskom u poslednjem kolu grupne faze, a eventualna pobeda našem nacionalnom timu obezbedila bi mesto u osmini finala. 

Nadu "orlovima" da mogu u nokaut fazu Evropskog prvenstva dao je Luka Jović. Golgeter Milana bio je strelac gola u 96. minutu protiv Slovenije kojim je naša reprezentacija došla do boda i sačuvala matematičke šanse za plasman u osminu finala. Bio je Jović, i pre gola, jedan od miljenika navijača, a nakon što je matirao Jana Oblaka, njegova popularnost značajno se uvećala. 

Da je tako mogli smo da vidimo danas ispred hotela u Augzburgu. Jović je neposredno pre odlaska na trening izašao na kafu sa prijateljima, a po povratku u hotel naleteo je na veliku grupu srpskih navijača. Imao je strelac jedinog gola za Srbiju na Evropskom prvenstvu strpljenja i fotografisao se sa svim okupljenim navijačima. 

Informer