24.06.2024.

19:53

Foto: Starsportphoto

Sport

Toliko dugo smo zajedno da se čudim kako se igrači nisu potukli... Selektor se našalio pred meč sa Dancima!

Reprezentativce Srbije sutra od 21 čas očekuje nova istorijska utakmica! Pobedom protiv Danske "orlovi" bi obezbedili mesto u osmini finala Evropskog prvenstva, a uprkos nešto slabijem nastupu protiv Slovenije - u sastavu Dragana Stojkovića Piksija vlada izvanredna atmosfera. 

Pohvalio je selektor Srbije sve igrače zbog dobrog zalaganja od početka okupljanja, dotakao se popularni Piksi i ponašanja svih pojedinaca, a uoči meča sa Dancima nije želeo da ističe bilo koga od svojih igrača. 

- Gledam ih sve kao tim, od prvog dana mog selektorskog mandata. Forsiramo to da je tim taj koji pobeđuje i koji gubi, nije fer da govorimo i pojedincima. Delujemo organizovano, timski i svaki igrač daje svoj doprinos, za mene je to najbitnija stavka. Nema isticanja, fokusirani smo da je tim najvažniji. Sjajni su odnosu među igračima, čudim se da se nisu potukli jer su toliko dugo zajedno, to se dešava, ali... Ovi momci su mnogo fini, zaista nemam primedbu na zalaganje i ponašanje, to je ono što nas krasi - objašnjava selektor Srbije.