25.06.2024.

13:23

Foto: infortmer

Sport

Iskopaćemo karte, mi smo Srbi! Navijači za Informer prognozirali rezultat, Danac se plaši Mitra! (VIDEO)

Više od 30.000, možda čak i 40.000 navijača pružaće podršku "orlovima" na "Alijanc areni" u odlučujućem meču u borbi za osminu finala Evropskog prvenstva u Nemačkoj.

Najčešći odgovor na pitanje koji rezultat očekuju u večerašnjem susretu je 2:1, a velike nade naši navijači polažu u Aleksandra Mitrovića i Lazara Samardžića.

Neki smatraju da je problem u utakmicama sa Engleskom i Slovenijom bila postava i da je trener pogrešio u nekim stvarima, ali svi veruju u trijumf.

Jedan od simpatizera naše selekcije se nada da će Srbija biti borbena do kraja, da će se igrači dobro oznojiti i ostaviti srce na terenu i da ćemo igrati mnogo bolje nego protiv Slovenaca!

Ima i onih koji se nadaju da će Luka Jović "ufuljati" loptu u mrežu, dok su drugi u potrazi za zlata vrednim kartama za spektakl.

Informer

Grupa srpskih navijača na koje je naleteo kolega Vladimir Tomković došla je iz Danske, a bili su u društvu Danca koji je istakao da se najviše plaši Aleksandra Mitrovića.

- Naći ćemo karte, mi smo Srbi, iskopaćemo (smeh). Ako prođemo i odemo na Nemce, onda će nam cena biti nebitna - rekli su u glas momci koji žive i rade u zemlji našeg večerašnjeg rivala.