25.06.2024.

18:28

Foto: Starsportphoto

Sport

Oglasila se i Ana Ivanović! Srpska teniserka poželela sreću "orlovima" pred duel sa Danskom! (FOTO)

Pred reprezentacijom Srbije je još jedna istorijska utakmica! Četa Dragana Stojkovića Piksija večeras se od 21 čas sastaje sa Danskom u Minhenu, a pobeda bi "orlovima" obezbedila plasman u osminu finala Evropskog prvenstva. U nekim kalkulacijama za mesto u nokaut fazi kontinentalne smotre dovoljan bi mogao da bude i remi, ali malo ko među navijačima razmišlja o tome. Pobeda je jedini imperativ. 

Imaće "orlovi" ogromnu podršku svojih navijača u Minhenu, poruke podrške stižu sa svih strana, a sada se oglasila i Ana Ivanović. Legendarna srpska teniserka bodriće fudbalere večeras, verovatno u društvu svog supruga, a nekadašnjeg reprezentativca Nemačke - Bastijana Švajnštajgera. 

Ana Ivanović je na svom Instagramu objavila fotografiju u duksu reprezentacije Srbije i na taj način "orlovima" poželela sreću pred utakmicu na "Alijanc Areni". 

Zanimljivo, ukoliko reprezentacija Srbije izbori mesto u osmini finala kao druga u našoj grupi, naredni rival "orlovima" bila bi baš Nemačka. Nema dileme da bi u porodici Švajnštajger-Ivanović tada bilo mnogo uzbuđenja.