25.06.2024.

19:07

Foto: Starsportphoto

Sport

Evo šta kažu kladionice! Danska favorit, ali ima i Srbija šta da kaže!

Nešto manje od dva sata ostalo je do početka odlučujuće utakmice za reprezentaciju Srbije na Evropskom prvenstvu. "Orlovi" se od 21 čas sastaju sa Dancima na "Alijanc Areni", a pobeda bi četi Dragana Stojkovića obezbedila mesto u osmini finala kontinentalne smotre. Prema računici, ukoliko se još neki rezultati poklope - Srbiji bi i remi mogao da bude dovoljan za nokaut faza u Nemačkoj.

No, uoči duela sa Danskom malo ko razmišlja o kalkulacijama, u glavama navijača je samo pobeda iako crveno-beli imaju ulogu favorita. Brojni stručnjaci daju veće šanse četi Kaspera Hjulmanda, a sa tim su saglasni i bukmejkeri. 

Kvota da će Danci večeras slaviti je, u većini kladionica, oko 2.40. Pobeda "orlova" naplaćuće se oko 3.50, dok je kvota na remi 3.20. Dakle, crveno-beli i prema bukmejkerima imaju ulogu favorita, ali... Imali su je i protiv Slovenije u prvom kolu, ali to nisu uspeli da opravdaju na terenu. 

Srbija nakon dva kola ima jedan bod, Danska i Slovenija dele drugo mesto sa po dva osvojena boda, a Engleska je prva sa četiri.