26.06.2024.

00:01

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

Nismo te doveli da budemo vreća za udaranje! Rade Bogdanović nikad oštrije po Piksiju!

Fudbalska reprezentacija Srbije odigrala je nerešeno s Danskom rezultatom 0:0 i tako smo eliminisani posle grupne faze Evropskog prvenstva. 

Sturčni konsultant na RTS, Rade Bogdanović nije želeo  da bude blag posle ovog neuspeha.

- Govorio sam posle Portugala da to ide dole, moram to da kažem to, ljudi koji su prešli 50 ili 60 godina, moram da apostrofiram određeni rad selektora, koji posle Portugala nije shvatio da u sportu i u s*ksu nema juče. Moraš da se dokazuješ. Bolje primere, uvek je dokazivanje - rekao je Bogdanović.

Zatim se obratio selektoru reprezentacije Draganu Stojkoviću Piksiju.

- Pa realno, selektor je večeras lepo to ispričao, nahvalio se kao što se nahvalio i svih ovih godina. Njegov najveći problem je što on još uvek igra fudbal, što je samoljubiv i izuzetno sujetan i nije objektivan. On je selektor. Zasmetala mi je njegova sujeta, da niko nije očekivao da nas udara kao vreću. Čovek ima platu godišnju milion i po evra. Sačekajte... Selektore mi smo te doveli da nas ne udaraju kao vreću, dali smo ti platu, dali ti, novinari u Minhenu koji ništa ne smeju da te pitaju, da li smo ti da se digneš ispred tima, Saveza. Ne morate da ga branite od mene - zaključio je Bogdanović