26.06.2024.

06:35

Foto: Pedja Milosavljević

Sport

Bogdanović surov! Šta ih uvodiš ako nisu uigrani, Vlahović i Mitrović ne mogu zajedno...

Poznat po oštrim komentarim, posle remija sa Dancima je rekao da je Stojković samoljubiv , izuzetno sujetan i nije objektivan. Ali, to nije sve. Zamera selektoru jer ekipa nije uigrana.

- Naša grupa je grupa nerešenih rezultata, kalkulacija, lošeg fudbala. Odbrana naše selekcije bila je granitna ako se pogledaju parametri, dosta sigurna, može da se nosi sa ozbiljnim igračima. Pričam dakle o odbrambenimi igračima. Sad sam zbunjen i nervozan, ali bili smo tako blizu, a tako daleko, a to boli. Imali smo svoje probleme, imamo non-stop novu ekipu, nije uigrana. Razočaranje je ovo 0:0, moglo je sa njima da se igra, nisu Danci ništa specijalno. Sa njima se može igrati - kazao je posle meča Rade Bogdanović. 

Informer

Kaže da bi Dušan Vlahović kod njega imao zabetonirano mesto na broju "devet".

- Nama se ovaj rezultat nije desio, do njega smo došli. Non-stop menjanje tima od starta, po trojica-četvorica igrača, pogledajte danas sastav tima. To je neuigrana ekipa. Nismo danas videli nijedan presing kolektivne selekcije Srbije na protivničkoj polovini. Nismo imali ni hrabrost, ni želju da uđemo sa njima u "fajt", previše je bilo mudrovanja. Imam osećaj da su svi zadovoljni rezultatom. '0:0' je, pa da vidimo. Trebalo je mnogo hrabrije, to uvođenje trojice, četvorice je varka. Šta ih uvodiš ako nisu uigrani, ako nema uigranih akcija, spremnih da budu ubitačni. Pre tri godine sam rekao da Vlahović i Mitrović ne mogu zajedno. Da sam trener, Vlahović bi imao zabetonirano mesto na broju "devet". Imamo grupu igrača na koju se selektor oslanja, imali smo hiljadu problema, ali realno - mučno je to da nisi pritisnuo, da nisi Dance prebio. Treba nekad biti i hrabar, ne na rečima, nego... - kazao je vidno razočaranin Rade Bogdanović.

Bonus video