26.06.2024.

12:35

Foto: profimedia

Sport

Srbi razbesneli proslavljenog Danca! Ja to nikada ne bih mogao!

Navijači "orlova" grickali su sinoć nokte, skakali "do neba" i bacali plastične čaše ka terenu besni zbog odluke franucskog sudije da ne dosudi penal, poništi gol nakon akcije Luke Jovića...ma zbog raznih stvari, ali Šmajhelu se nije svideo takav način protesta!

- Nikada ne bih mogao da pomislim da sam bacim nešto na drugu osobu, ali ako oni to žele, onda je to meni u redu. Moglo bi se reći da samo to oduzima pažnju i sopstvenim igračima - rekao je danskim medijima golman Anderlehta.

Informer

Sin legendarnog Pitera Šmajhela je pokušavao da ignoriše situaciju, ali je u nekoliko navrata morao da baci čaše koje su mu smetale.

- Uopšte nije bilo namere da provociram, ali neću trčati i skupljati tuđe smeće -  rekao je posle utakmice momak koji je osvojio Premijer lige sa Lesterom.

Srbija je sa dva osvojena boda završila takmičenje na četvrtoj poziciji, dok je Kasper uspeo da sačuva mrežu protiv naše selekcije i ispostavilo se da je taj bod dovoljan Danskoj da sa druge pozicije ode u osminu finala kontinentalne smotre.