30.06.2024.

22:40

Foto: Reuters

Sport

Ćelava pi*ko! Prostačko ponašanje Engleza, Belingem se hvatao za međunožje (VIDEO)

"Gordi Albion" bio je pred ispadnjem, jer su gubili sa 1:0 sve do 95. minuta, a onda je Džud Belingem majstorijom vratio svoj tim u život, potom je Hari Kejn u produžetku doneo i trijumf. 

Neverovatan preokret izabranika Gereta Sautgejta pao je u drugi plan, jer je u prvi izbilo prostačko ponašanje pojedinih zvezda tima. Naime, u trenutku kada je postigao pogodak Belingem je, iako ga niko nije provocirao, prošao pored klupe Slovačke i sramno pokazivao na polni organ.

Inače, napadač Real Madrida je posle datog gola, otrčao ka engleskim navijačima i kao odgovor na njihove kritike da ne igra u skladu sa očekivanjima i uglas poručio: "Ko drugi?"

Skandaloznom ponašanju prve Belingema priključio se saigrač iz reprezentacije Deklan Rajs. On je po završetku utakmice ušao u konflikt sa slovačkom klupom, a potom je sramotno vređao i njihovog selektora Frančeska Kalconu.

"Ćelava pi*ko", prostački je uzvikivao Rajs, a ni strateg Slovaka mu nije ostao dužan na uvrede. 

Informer

 

Umalo je došlo i do fizičkog obračuna između njih dvojice, ali su ostali igrači uspeli da ih smire, pa se sve završilo na verbalnom konfliktu.