02.07.2024.

00:32

Foto: EPA Images

Sport

Oglasila se Olga Danilović! Srpska teniserka ponosna na Oblaka (FOTO)

Reprezentacija Slovenije nije uspela da režira istorijski podvig i plasira se u četvrtfinale Evropskog prvenstva. Četa Matjaža Keka bila je na korak od čuda protiv Portugala, meč je otišao u penal seriju, ali je tamo vladao golman "navigatora" - Diogo Kosta. Nakon svega što je viđeno toko nešto više od dva i po sata u Frankfurtu, duel Slovenije i Portugala obeležila su dva čuvara mreže. 

Na nesreću Slovenaca, poslednji je u centru pažnje bio Diogo Kosta zbog tri odbranjena penala i šanse Benjamina Šeška u 115. minutu. Ostatak meča pripao je Janu Oblaku! As Atletiko Madrida pokazao je zbog čega ga smatraju jednim od najboljih golmana sveta pošto je ređao odbrane, a u finišu prvog poluvremena odbranio je i penal Kristijanu Ronaldu. 

Informer

 

Poznato je da je Jan Oblak "srpski zet" budući da je u vezi sa našom teniserkom Olgom Danilović. Ona je danas ispala u prvom kolu Vimbldona, a onda u direktnom prenosu pratila meč svog partnera. Uprkos eliminaciji Slovenije - Olga je imala razloga da bude ponosna, a to je pokazala na Instagramu.