02.07.2024.

14:08

Foto: Tanjug/AP

Sport

Poznati medij na stubu srama zbog Ronalda! Navijači i fudbaleri ogorčeni zbog nepoštovanja Kristijana! (FOTO)

Nekadašnji kapiten Engleske Džon Teri reako je da je sramota to što je "Bi-Bi-Si" podrugljivim natpisom opisao promašeni penal Kristijana Ronalda protiv Slovenije.

Naime, Ronaldo je dobio priliku da postigne pobedonosni gol u produžecima, ali je golman Jan Oblak osujetio njegov plan.

Nekoliko trenutaka nakon promašaja kapiten Portugalije se rasplakao, a britanska televizija je izazvala bes među navijačima i stručnjacima nakon što je ispod ponovljenog snimka  ispisano 'Misstiano Penaldo'.

Informer

Teri je objavio fotku na Instagramu i ocenio ga kao „sramotu“, dok su gledaoci kritikovali korporaciju da je „neprofesionalna“. 

Pokušaj duhovitosti nije prošao slavno, a fanovi su bili ogorčeni!

Jedan je napisao na društvenim mrežama:

„Ljudi propovedaju o mentalnom zdravlju muškaraca, a zatim se smeju Kristijanu Ronaldu što je pokazao emocije u velikom trenutku i pod ogromnim pritiskom, a zatim mu se BBC ruga" - jedan je od komentara.

"Zaslužuje sve pohvale jer je iskoračio i u penal seriji i postigao gol", glasio je drugi, a mnogi su opleli po čuvenoj televiziji.

Informer

 „Ovo je apsolutno sramotno za BBC. Trebalo bi da se stidite takvog neprofesionalnog ponašanja", smatra jedan od gledalaca.

Informer

„Mistijano Penaldo! Ne možete me ubediti da ovo nije trolovanje Tviter naloga". 

Poznati Novinar Fejsal je ostao u šoku. 

„Za mojih 17 godina novinarstva i izveštavanja, nikada nisam video tako patetično emitovanje. Gde je ovo bilo kada je Kejn promašio protiv Francuske? Gde je ovo bilo kada je Mesi promašio protiv Čilea?" 

Voleli ga ili ne, niko ne može osporiti da je Kristijano Ronaldo jedan od najboljih fudbalera u istoriji, a opšte mišljenje je da je sramno to što se jedan medij tako poneo prema čuvenom Portugalcu.