03.07.2024.

09:38

Foto: printscreen

Sport

(VIDEO) "Orlovi", mogli ste i vi ovako! Ludnica koju nisu mogli ni da sanjaju! Spektakularan doček za heroje nacije!

Selektor Gruzijaca Vili Sanjol napravio je sa svojim pulenima nestvaran uspeh, najprijatnije su iznenađenje kontinentalne smotre na kojoj su premašili sva očekivanja i plasirali se u osminu finala.

Raspucana Španija je savladala momke koji su opčinili Evropu (4:1), ali navijači nisu ni najmanje to zamerili fudbalerima. Koliko su ponosni na njih dokazuju snimci iz glavnog grada Tbilisija, gde ih je dočekalo na hiljade ljudi.

Slavilo se satima, atmosfera je bila kao da su u najmanju ruku osvojili Evropsko prvenstvo, fudbaleri su se latili mikrofina i dodatno podgrejali atmosferu.

Navijači Srbije su masovno počeli da komentarišu da su ovako mogli da budu dočekani i izabranici Dragana Stojkovića Piksija da nisu igrali kao "kukavice" i "neznalice" i da su ostavili poslednji atom snage na terenu, kao kolege iz Gruzije.

Podsetimo, nakon što su Gruzini izgubili od Turske u prvom meču grupne faze u Nemačkoj (1:3),  remizirali su sa Češkom (1:1), a onda su napravili senzaciju savladavši Portugal (2:0).