04.07.2024.

19:12

Foto: EPA Images

Sport

UEFA poštedela Engleza! Belingem za prostačko ponašanje kažnjen novčano

Kako tvrdi ugledni nemački list "Bild", Belingem će dobiti petocifrenu kaznu, koja još nije obelodanjena, ali neće preskočiti nijedan meč, što je ono čega su se svi u reprezentaciji pribojavali.

Fudbaler Real Madrida biće na raspolaganju selektoru Garetu Sautgejtu već u subotu, za duel protiv  Švajcarske u okviru četvrtfinala Evropskog prvenstva u Nemačkoj. 

Podsetimo, tokom meča protiv Slovenije, Džud je makazicama pogodio za 1:1 i produžetak, da bi Hari Kejn odmah potom udvostručio rezultat.

Belingem se posle gola našao na udaru zbog prostačkog poteza pošto je rukom simulirao kao da se hvata za međunožje i gestikulirao ka nekome sa strane.

Neki mediji prenose da je Belingem sramno gestikuliralo prema klupi suparničke ekipe, dok se on pravdao i sve opisao kao internu šalu s bliskim prijateljima koji su bili na utakmici.

 - Interna šala prema nekim mojim bliskim prijateljima koji su bili na utakmici. Ništa osim poštovanja za taj tim Slovačke koji je večeras igrao -  izjavio je Belingem nedavno.