04.07.2024.

21:28

Foto: profimedia

Sport

Slavni Italijan opleo po "azurima"! Reprezentacija je jako loša, nemamo mu*a

Izabranici Lućana Spaletija su na EURO stigli kao branioci titule, ali su prikazali slabe partije, prvo u grupi, a potom i na startu nokaut faze, gde ih je Švajcarska pobedila sa 2:0 i izbacila iz daljeg takmičenja. 

Kasano, koji je do pre deceniju branio boje "azura", prokomentarisao je izdanje reprezentativaca u Nemačkoj, koje je prema njegovom mišljenju bilo poprilično loše. 

- Sra*e smo, to je stvarnost. Bezlični, bez ideje, bez mu*a, bez ičega. Selektor nije mogao više od ovoga. U stvarnosti, ovi prosečni igrači koji kažu da su dobri trebali bi da se istaknu, a umesto toga... Mi smo loši - započeo je legendarni fudbaler.

Informer

Reprezentacija Italije

Nekadašnji napadač Rome, Sampdorije, Milana, Intera, Real Madrida je otkrio je da izuzetno ceni selektora Spaletija i da je s njim razgovarao pre kontinentalnog šampionata.

- Upozoravao sam selektora da je reprezentacija jako loša i da je to vruć krompir, ali uvek ću biti uz njega jer je genije. U Italiji samo razmišljaju o spekulacijama umesto da igraju, ali mi smo imali genijalca na klupi - dodao je Kasano. 

Informer

Selektor Italije Lućano Spaleti

Osim toga, bivši reprezentativac prozvao je i medije, te istakao da sa senzacionalnim naslovima vređaju igrački kadar.

- Najsramotnija stvar su uvrede nekih novinara. Degutantno je i skandalozno da se takvim naslovima vrijeđaju igrači i selektor. Trebalo bi da ih bude sramota - podvukao je Kasano.