07.10.2015.

18:25

Foto:

Sport

(FOTO/VIDEO) "ORLOVI" KAMENOVANI U TIRANI Srpske fudbalere dočekala rulja spremna da ih linčuje!


Kako je javio naš izveštač iz Tirane jedna kamenica polomila je prozor iza vozača autobusa. Međutim, autobus nije zaustavljen, nastavio je do odredišta, a na sreću niko od naših fudbalera tom prilikom nije povređen.

Savo Milošević je našem izveštaču potvrdio da je polomljen prozor, a da je na tom mestu sedeo Srđan Vasiljević, pomoćnih selektora Radovana Ćurčića. Na sreću, nije povređen!

Inače, ekspediciji Srbije omogućen je prolaz bez pasoške kontrole. Odmah se sa aerodroma zaputila ka hotelu u pratnji nekoliko policijskih marica, automobila i policajaca na motorima.

Starsportphoto

Neviđene policijske snage naoružane su do "zuba" sa prstom na orozu i vizirima za noćno gledanje. 

Starsportphoto

Od aerodroma do grada nije bilo provokacija, gestikulacija, standarnog navijačkog folklora, dok su dolazak "orlova" Albanci propratili samo znatiželjnim pogledima iz okolnih kafića. 

Srpsku ekipu dočekalo je oko 10.000 Albanaca koji su mahali zastavama, vulgarno gestikulirali, pokazivali srednji prst, urlali, zviždali, psovali.... Ali, niko nije mogao ni da priđe autobusu, jer je bar po jedan policijac bio na svakih desetak metara. 

Starsportphoto

Bilo je i hrabrih momaka koji su goloruki krenuli ka autobusu, ali su ih policijske snage momentalno zaustavili. 

Starsportphoto

Pored hotela, gde su smešteni igrači i ostatak naše ekipe, jake su policijske snage, pa oko 50-ak znatiželjnika samo je moglo nemo da posmatra Srbe kako ulaze u hotel, ne i  da priđu, jer su sve ulice u blizini blokirane uz brojno policijske obezbeđenje. 

Starsportphoto
Starsportphoto

 

(FOTO) "ORLOVI" SPREMNI! Matić: Igraću. Milošević: Svesni smo svega

POČELA PREDIGRA! Mirkov: Albanci krenuli sa provokacijama, možda ne uđemo u hotel!

Tagovi: