26.10.2015.

10:08

Foto:

Sport

STIŽE ĆIRO U SUPERLIGU Blaževiću primamljiva ponuda Spartaka, večeras odlučuje

Blažević je razgovarao je sa predsednikom kluba Draganom Simovićem i vrlo je blizu odluke da prihvati funkciju trenera Subotičana. 

- Obavili smo dva, tri razgovora sinoć i danas. Obe strane su veoma zainteresovane da dođe do saradnje, ali sad zavisi šta će Ćira odlučiti. Želi da razgovara sa porodicom, da oslušne malo i reakciju javnosti, ali večeras ćemo znati konačan odgovor - rekao je prvo čovek Spartaka Dragan Simović za Informer.

Blažević je, takođe, za Informer potvrdio da je ponuda Subotičana vrlo interesantna. 

- Drago mi je što su me se setili. Primamljiva je ponuda, ozbiljno razmišljam, ali postoje privatni razlozi zbog kojih još nisam doneo odluku. Prelomiću večeras, takav je dogovor - potvrdio je i hrvatski trener.

Subotičani su u subotu smenili dosadašnjeg trenera Stevana Mojsilovića zbog loših rezultata, jer je klub posle 15 odigranih kola na dnu tabele Superlige Srbije.

Blažević, koji ima 80 godina, tokom karijere vodio je brojne klubove, a poslednji angažman imao je prošle godine u Zadru. Najveći uspeh ostvario je na mestu selektora reprezentacije Hrvatske, sa kojom je osvojio treće mesto na prvenstvu sveta 1998. godine u Francuskoj.
 

ĆIRO BLAŽEVIĆ DOLAZI U SRBIJU! "Trener svih trenera" preuzima Spartak?

Tagovi: