24.11.2015.

10:56

Foto:

Sport

ATRAKTIVNE PEVAČICE ZA INFORMER OTKRIVAJU: Fudbaleri daju najveće bakšiše!

 

Njih dve nisu želele da otkrivaju koliko novca dobijaju od naših fudbalskih zvezda, ali prema nezvaničnim informacijama, igrači u kafanama troše i po nekoliko hiljada evra za veče!

Mia i Katarina uglavnom nastupaju po domaćim klubovima, a srpski fudbalski reprezentativci su tamo redovni gosti.

Znaju da uživaju

Borisavljevićeva ističe da su svi oni veoma galantni. Ona nije želela da kaže kolika je najveća suma koju je dobila od nekog našeg fudbalera, ali je istakla da se radi o poprilično visokim iznosima. 

U ranu, ranu zoru...

Njihove proslave traju do ranih jutarnjih časova, do osam ili devet sati
Mia Borisavljević, pevačica

- Fudbaleri uživaju u dobrom provodu i ne štede kad izađu u kafanu ili klub. Ostavljaju poprilično velike bakšiše. Ne mogu da vam kažem o kojoj se cifri radi jer ne beležim tačno koliko sam dobila na nekom nastupu. Ne idu sve pare meni već ih delim sa bendom, a i ta se cifra menja u zavisnosti od toga koliko je njih izašlo u provod - izjavila je Borisavljevićeva.

Ona smatra da najbolju atmosferu u klubovima prave upravo fudbaleri.

- Naši fudbaleri su najveseliji i uvek ostaju do fajronta u kafani. Stalno prave dobru atmosferu atmosferu, jednostavno, ljudi znaju da se provedu. Njihove proslave kreću kasnije, ali zato traju do ranih jutarnjih časova, do osam ili devet sati - objasnila je Borisavljevićeva.

Public

 

Sandra dobila 30.000 evra

Među košarkašima najveći bakšiš definitivno ostavlja NBA košarkaš i predsednik Partizana Nikola Peković. Centar Minesote je častio na jednom nastupu u Crnoj Gori pevačicu Sandru Afriku sa 30.000 evra.
- Bila sam na bini i pevala kad sam dobila novac. Obradovala sam se jer većina pevača može samo da sanja o toj cifri. Hvala mu i radovaću se ako opet dođe na nastup, jer nema toga ko ne želi takvog gosta - rekla je Afrika.

- Lepo je što su naš sportisti tako veliki boemi. Sa njima je uvek dobar provod, a bakšiši koje dobijamo od njih su među najvećima. Uvek su među gostima koji poslednji napuštaju kafanu. Baš mi se sviđa što su tako veseli i to vidim kao nešto veoma pozitivno - kazala je Grujićeva.

Ostali su daleko iza

Međutim, ona ističe da ostali sportisti ne ostavljaju velike bakšiše pevačicama kao fudbaleri.

- Fudbaleri ne mogu da se porede sa košarkašima, rukometašima i odbojkašima. Ostali sportisti nikada ne ostavljaju velike bakšiše i nisu toliko česti u kafanama kao fudbaleri. Fudbaleri su ipak iznad svih ostalih kad je reč o noćnom provodu - zaključila je Grujićeva.

RADOVAN ĆURČIĆ BRANI "ORLOVE": Moji igrači nisu pijanci i probisveti!

Tagovi: