12.02.2016.

16:22

Foto:

Sport

SUPERLIGA "NAJDOSADNIJA" U EVROPI! Zvezda u društvu sa PSŽ, Olimpijakosom, Bazelom...

Na prvom mestu "najdosadnijih" liga u Evropi, u kojima je šampionat prektično rešen nekoliko meseci pre kraja, je Superliga. Posle 22 utakmice Crvena zvezda ima u odnosu na drugoplasirani Čukarički čak 25 bodova prednosti. Crveno-beli imaju 19 pobeda u nizu uz gol razliku od " +50".
 

printscreen

Iza našeg prvenstva je francuska Liga 1. Pari Sen Žermen je nadomak četvrte uzastopne titule pošto posle 25 odigranih utakmica ima 69 bodova, čak 24 više od Monaka koji je na drugom mestu. 

printscreen

Na trećem mestu je grčka Superliga, pošto je Olimpijakos neprikosnoven na prvom mestu. Posle 21 odigrane utakmice imaju 19 bodova više od AEK-a koji ima 42.

printscreen

Nema uzuđenja ni u fudbalskom šampionatu Mađarske.  Ferencvaroš ima 49 bodova posle 19 kola, 18 više od Ujpešta i gotovo izvesno će osvojiti titulu.

printscreen

U beloruskoj Premijer ligi BATE Borisov je na čelu tabele posle 26 utakmica, ima 65 bodova posle 26 utakmica uz samo jedan poraz. Drugi je Dinamo Minsk sa 53 boda i tri poraza.

printscreen

Poznato je ko će osvojiti titulu i u Švajcarskoj. U tamošnjoj Superligi posle 19 utakmica vodi Bazel sa 46 bodova, ispred Grashopersa.

printscreen

 

Tagovi: