04.03.2016.

17:46

Foto:

Sport

IZVRŠNI ODBOR FSS: Mrakić smenjen, ni reči o "večitom" derbiju!

Tresla se gora - rodio se miš. Završena je sednica Izvršnog odbora FSS na kojoj je bilo najavljeno da će se analizirati rad Sudijske komisije, a sve zbog mišljenja koje je ovo telo dalo kada je reč o sušenju Vlada Glođovića na 150. "večitom" derbiju.

Ovom prilikom bilo je reči i o pitanjima iz domena suđenja. Članovi Izvršnog odbora analizirali su suđenje u kompletnom dosadašnjem delu sezone, kako u Super ligi, tako i u Prvoj ligi Srbije. Zaključeno je da postoji jedinstveno poverenje u članove Sudijske komisije FSS, a koji rade na poljima delegiranja sudija, analize njihovog rada, ali i na jačanju kompletne organizacije - piše u saoštenju na sajtu FSS, i dodaje se:

- Pojedinačni slučajevi, kao recimo neki detalji sa poslednjeg "večitog" derbija između Partizana i Crvene zvezde, nisu analizirani ovom prilikom jer oni ne spadaju u domen rada Izvršnog odbora, ali je naglašeno da se prati rad svih članova sudijske organizacije i da su u budućnosti moguće određene kadrovske promene - navodi Fudbalski savez Srbije.

Dušan Mrakić, koji je do sada bio zadužen za analizu suđenja smenjen je sa te pozicije, i on će ubuduće delegirati posmatrače suđenja u Super ligi i Prvoj ligi.

- Danas su izvršene promene u raspodeli poslova aktuelnog saziva i odlučeno je da Zoran Petrović delegira sudije Super lige, Dragan Radulović sudije Prve lige, Dušan Mrakić posmatrače suđenja Super lige i Prve lige, Đorđe Žutić da vrši analizu suđenja Super lige, a Mirko Simić analizu suđenja Prve lige - zaključuje se u saopštenju FSS.

BIĆE FRKE! KARADŽIĆ I KOKEZA: Sumnjamo u rad Sudijske komisije!

ILIEV OPLEO PO SUDIJSKOJ KOMISIJI: Prave nas ludim, to je demonstracija sile, omalovažavanje i vređanje inteligencije!

BOŽOVIĆ PORUČIO PARTIZANU: Šta ste se rasplakali, UMRITE MUŠKI!

SUDIJSKA KOMISIJA O GLOĐOVIĆU: Mihajlović je simulirao, nije bio penal, ali ni ofsajd!

Tagovi: