16.05.2016.

15:35

Foto:

Sport

RADNIČKI APELUJE NA "VEČITE": Ne menjajte sastave za poslednje kolo, neka bude pošteno!

Poslednje kolo rešiće dileme koje će dve ekipe, uz Partizan, igrati u kvalifikacijama za Ligu Evrope. 

Čukarički je u najboljoj poziciji, jer pobedom nad Radnikom sigurno ide u Evropu, a kandidati su i Vojvodina, koja ima 36 i Radnički iz Niša sa 35 skupljenih bodova.

U poslednjem kolu Vojvodina ide na noge Partizanu, a Radnički Zvezdi. Zato iz Niša apeluju da večiti rivali, zarad regularnosti, ponovo izvedu na teren kombinovane sastave, kao u minulom kolu, jer je tako najpravednije.

Apelujem da Crvena zvezda protiv nas zaigra sa istim timom sa kojim se suprotstavila Vojvodini. Isto važi i za Partizan, neka na teren protiv Novosađana pošalje sve igrače koji su u nedelju igrali na "Čairu". Ne bismo voleli ni mi da prođemo do Evrope nezasluženo. A imamo sada idealnu priliku da na koncu sezonu pokažemo da svi imaju ravnopravne uslove. Neka prevlada razum, da ne bacamo senku na celu godinu i stvorimo prostor za priče kako je neko nekog pustio. Sve drugo bilo bi narušavanje regularnost - rekao je potpredsednik Radničkog Radan Ilić za Mocartsport.

Jesenas je Spartak iz Subotice kažnjen oduzimanjem dva boda zato što je na utakmicu sa OFK Beogradom poslao kompletno rezervni sastav i izgubio.

(VIDEO) DUPLI PROGRAM U NIŠU: Pao je Partizan, ali i jedna PROSIDBA!

Tagovi: