23.05.2016.

16:44

Foto:

Sport

MATIĆ HOĆE NA SVETSKO PRVENSTVO: Rivali nisu bolji od nas!

- Pre svega želim da se zahvalim bivšem selektoru Radovanu Ćurčiću za sve što je uradio za nas. Bio je selektor u teškoj situaciji, što svi znamo. Sjajan je čovek, odličan stručnjak i želim mu sve najbolje. Siguran sam da to misle i svi ostali igrači - rekao je Matić i dodao:

- Nadam se da ćemo uspeti da ispravimo neke stvari iz prošlosti, da ćemo ići samo napred i da ćemo se plasirati na Svetsko prvenstvo. Biće teško, rivali nisu naivni, ali nisu ni bolji od nas - istakao je vezista.

(FOTO) "ORLOVI" SE OKUPILI! Ivanović već ponavlja za Muslinom: Potrebno nam je jedinstvo!

Matić će zbog povrede odigrati samo prvu od tri pripremne utakmice, protiv Kipra u Užicu.

- Imali smo sastanak sa selektorom, predstavio je svoje saradnike, upoznali smo se sa njegovim zahtevima, načinom rada, šta traži od nas, šta su ciljevi. Pred nama je i prvi trening, a iskreno jedva čekam da ponovo zaigram u Užicu, protiv Kipra, jer publika je izuzetno prijatna - poručio je fudbaler Čelsija.

On je posebno istakao da ga raduje što je u reprezentaciji sve veći broj mladih igrača.

- Raduje me ta činjenica, dobro je da osete kako je igrati za reprezentaciju. Želim im sreću, sigurno da su ovde svi s razlogom i nema sumnje da su oni budućnost srpskog fudbala - zaključio je Matić.

Reprezentativci Srbije protiv Kipra igraju u sredu, šest dana kasnije rival je Izrael u Novom Sadu i na kraju meč sa Rusijom 5. juna u Monte Karlu. 

ČELNICI FSS SE ŽESTOKO IZBLAMIRALI! Predložili Toleta za orden koji NE POSTOJI!

Tagovi: