05.06.2016.

21:31

Foto:

Sport

"ORLOVI" SLOŽNI: Dobri smo, bićemo još bolji za kvalifikacije!

Strelac pogotka za "orlove" Aleksandar Mitrović kaže da su propustili priliku da trijumfuju.

- Igrali smo protiv čvrstog rivala. Nije loš rezultat. Oni su imali posed mi više šansi, primili smo gol iz greške ali smo smo se vratili i izjednačili. Mogli smo ranije da postignemo gol, prvenstveno ja, ali to je moja greška. Moramo da koristimo šanse - poručio je Mitrović.

Informer

- Bolje je nego ranije, mada ima još stvari koje moraju da se poboljšaju. Odigrali smo tri utakmice i mislim da smo igrali sve kvalitetnije i kvalitetnije. Nadamo se da ćemo biti još bolji kada krenu kvalifikacije. Ekipa zna šta treba da radi pod Muslinovom komandom - istakao je napadač Srbije.

Dušan Tadić bio je zadovoljan kako je naš tim odigrao drugih 45 minuta utakmice

- Dobar protivnik. Oni su igrali bolje tokom prvog dela, bilo je vrlo taško. Ali drugo poluvreme, posebno drugih pola sata, imali smo više od igre - rekao je Dušan Tadić. 

Starsportphoto

Imao Tadić dvostuku ulogu u timu, da učestvuje u završnici, ali i da se vrati i organizuje napad.

- Teško je i zahtevno, ali pokušavamo da se prilagodimo zahtevima selektora koji nam objašnjava šta želi od nas. Ima dosta stvari na kojima radimo, bolje sada da se desi greška kako bismo je ispravila. Daleko je septembar uradićemo sve da popravimo igru i selektor će ukazati na greške - poručio je Tadić. 

Zoran Tošić veruje da će "orlovi" uspeti da se uigraju do početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo.

- Teškom je uigrati se  za kratko vreme, u klubu je lakše. Ali, ide nam dobro što se vidi na utakmicima. Verujem da ćemo biti bolji do početkom kvalifikacije - smatra Tošić.

Starsportphoto

Filip Kostić ističe da je najbitnije da Srbija nije izgubila pred kvalifikacije za SP na jesen.

- Ovo je i za nas bila generalna proba pred početak kvalifikacija za Svetsko prvenstvo. Selektor je promenio sistem rada i pokazalo se da je odlično. Tri utakmice nismo izgubili. Igramo dobro imamo dobru saradnju treba nam još malo vremena da se uigramo, ali uvek može bolje - smatra Kostić.

Žali srpski reprezentativac što "orlovi" nisu na EP u Francuskoj. Smatra da kvalitetom to zaslužuju.

Žao mi je što ne idemo na EP. Nadam se da ćemo otići u Rusiju. Mnoge reprezentacije koje su na Evropskom šampionatu nisu bolje od nas. Ali, idemo dalje - kaze Kostić.

Starsportphoto

"ORLOVI" IZVUKLI REMI! Srbi nerešenim rezultatom ispratili Ruse na EP - 1:1

Tagovi: