15.09.2016.

19:47

Foto:

Sport

KRAJ SAPUNICE! Lalatović ostaje u Vojvodini, ispalio Čukarički!

Presudnim se ispostavio razgovor sa potpredsednikom kluba Daliborom Bogdanovićem, koji je Lalatovića odvratio od ideje da se vrati u Beograd i prihvati ponudu Čukaričkog, prenosi portal "021".

Ono što je meni jako bitno da se zna, nisam tražio povišicu plate, novac me nije zanimao, samo sam želeo i želim da radim svoj posao u koji se drugi neće mešati
Nenad Lalatović

Ostajem u Vojvodini, samo mi je bitno da imam slobodu u radu, da ne može niko da se meša, nijedan menadžer da mi priđe na treninzima, tada ne mogu da prisustvuju ljudi koji nisu u klubu. Moje želje su ispoštovane. Ono što je meni jako bitno da se zna, nisam tražio povišicu plate, novac me nije zanimao, samo sam želeo i želim da radim svoj posao u koji se drugi neće mešati - prenosi 021 Lalatovićeve reči

Bura u Vojvodina oko odlaska Lalatovića traje već nekoliko dana. Lalatović je u sredu uveče nakon pobede nad Novim Pazarom nagovestio pregovore sa Upravom o ostanku u Vojvodini, potom je poručio da mu se menadžeri mešaju u posao, a onda da je nadomak dogovora sa Čukaričkim.

Na kraju, Novosađani su uspeli da ga ubede da ostane, nakon što su po svemu sudeći pristali na sve zahteve mladog stručnjaka. 


LALATOVIĆ: Nisam tražio 50.000 evra! GAJIĆ: Imamo trenera, ne tražimo novog
 

FRKA U VOŠI! LALATOVIĆ: Menadžeri mi se mešaju u posao, izbacivao sam ih iz kancelarije!

Tagovi: