19.11.2016.

20:39

Foto:

Sport

(VIDEO) POVRATAK OTPISANOG! Ture: Znao sam da ću biti potreban Gvardioli!

Siti je pobedio Kristal Palas sa 2:1, a strelac oba pogotka za pobednički tim bio je Ture. To je njemu bio prvi meč u Premijer ligi ove sezone, a tek drugi u svim takmičenjima.

- Bio sam oduševljen što igram danas. Bilo mi je teško prethodnih nedelja, meseci i srećan sam što opet igram. Saigrači su mi aplaudirali na putu do svlačionice. Uvek su bili sjajni sa mnom, uvek me podržavaju - rekao je Ture za Bi-Bi-Si.

Ture je bio u nemilosti menadžera Pepa Gvariole zbog izjava koje je davao menadžer sjajnog veziste, u kojima je prozivao španskog trenera.

- Bio sam mentalno spreman, ponašao se profesionalno i znao sam da ću jednog dana trebati Gvardioli. Morate uvek biti profesionalac - dodao je Ture.

Zbog golova Turea bio je srećan i Gvardiola.

- Veoma sam srećan zbog Jaje Turea, on je stvarno dobar momak. Njegova težina je sada idealna, a u njegov kvalitet nikad nije bilo sumnje. Drago mi je zbog njega i njegove porodice. Dobili smo još jednog igrača koji je u stanju da pomogne da ostvarimo naše ciljeve - poručio je Gvardiola.

Gvardiola je naveo da je Ture poslednjih mesec i po dana sjajno radio na treninzima, kao i da je njegovo ponašanje bilo idealno.

- Saigrači ga vole. On će nam pomoći da rotiramo tim, to nam treba - zaključio je Španac.

Tagovi: