07.02.2017.

22:49

Foto:

Sport

(VIDEO) KAKVA LUDNICA! BARSA U FINALU! Tri crvena, promašen penal, poništen gol Atletiku...

Pravu dramu videli smo na "Nou Kampu", ali Barsa je nekako uspela sve da preživi, iako su se Madriđani vratili nakon gola minusa i nisu odustajali ni posle poništenog čistog pogotka, promašenog penala.... Katalonci će se za trofej boriti sa Seltom ili Alavesom, revanš meč je u sredu, u prvom duelu je bilo 0:0.

Atletiko je krenuo silovito. Prva kontra je sevnula već u šestom minutu, Karasko je umakao Kataloncima opalio po lopti, ali je pucao pravo u golmana Kilesena. Atletiko je nastavio da maltretira domaćine, nije dozvolio Kataloncima da pređu svoju polovinu terena. Potom su zapretili Koke, Huanfran...ali nije bilo golova. Atletiko je bio bolji, a Katalnci su uspeli poslednjih desetak minuta poluvremena da se oslobode pritiska, a potom pokažu  kako im samo malo treba, pa da pocepaju mrežu.

Mesi je promešao odbranu Madriđana, posle slaloma šutirao, ali pravo u golmana, lopta se odbila do Suareza, koji je bio na mestu i smestio loptu u mrežu iz prve prave akcije Barse u prvom poluvremenu - 1:0.

Potom je Grizman u 59. minutu doneo Madriđanima izjednačenje, ali je linijski sudija pokazao da je bio u nedozvoljenoj poziciji i pogrešio, jer se na usporenom snimku videlo da je bio u liniji sa Pikeom. 

Taman kada su Madriđani počeli da se vraćaju u život, Karasko je napravio glupost, srušio je Turana u 69. minutu, dobio drugi žuti karton i upropastio eventuelnu šansu "jorgandžijama" da se vrate u život. Desetak minuta kasnije Mesi je umalo iz slobodnog udarca duplirao rezultat, ali je pogodio prečku. Atletiko je u 79.  dobio poklon, Pike je srušio Gameira, koji je sam izveo jedanaesterac, ali pucao snažno i pogodio prečku.

Tagovi: