24.03.2017.

21:35

Foto:

Sport

RUKAVINA ZADOVOLJAN POBEDOM: Tri boda su najvažnija!

Srbija je savladala Gruziju sa 3:1 i tako ostvarila treću pobedu u pet utakmica kvalifikacija za Svetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine.

- Jako bitna pobeda protiv Gruzije, pričali smo pre utakmice da bi nam eventualna tri boda otvorila put ka Rusiji i drago nam je što smo uspeli da osvojimo tri boda na teškom gostovanju. Loše smo počeli utakmicu, ali na kraju moramo biti zadovoljni. Za sada smo na prvom mestu i čekamo ishod Irske i Velsa - izjavio je Rukavina.

Reprezentacija Srbije je loše počela utakmicu, primili su pogodak posle greške u odbrani, ali su u drugom poluvremenu zaigrali bolje i na kraju slavili.

- Ne znam razlog zašto smo igrali slabo na početku. Isto nam se desilo i protiv Moldavije kada smo na početku imali mnogo problema. Imali smo sreću što nismo primili drugi pogodak, pošto posle ne znam kako bi se završila utakmica. Moramo da ispravljamo greške, a prvo poluvreme treba da zaboravimo - rekao je Rukavina.

Reprezentativac Srbije Nemanja Matić je istakao da je dobro što sledeća utakmica u kvalifikacijama protiv Velsa nije uskoro.

- Dobro je što sa Velsom ne igramo za tri dana, pošto treba dobro da se pripremimo i odmorimo. Pozivam sve navijače da nas u junu podrže protiv Velsa, pošto je to za nas najvažnija utakmica u ovim kvalifikacijama i ukoliko budemo uspeli da pobedimo bićemo veoma blizu Rusiji - izjavio je Matić.

(VIDEO) "OLOVI" LETE KA RUSIJI! Srbija "slomila" Gruziju, Gaćinović debitovao golom!

MUSLIN REALAN: Najgore prvo poluvreme otkad sa selektor! Imali smo mnogo sreće!

Tagovi: