25.03.2017.

15:48

Foto:

Sport

LALATOVIĆ HVALI "ORLIĆE": Momci su bili sjajni, sa njima je lako raditi!

- Pobeda protiv Švedske je prijala svima. Momci su bili sjajni, sa njima je lako raditi. Inteligentni su, sve usvajaju, razumeju i oni mene, razumem i ja njih. Kad vodite takvu ekipu, imate bezbroj ostvarivih ideja i bezbroj ostvarivih kombinacija. Moje fudbalsko i trenersko opredeljenje sa njima dobija puni smisao. Imamo moćan tim, to je činjenica - izjavio je Lalatović.

Mlada fudbalska reprezentacija Srbije pobedila u Marbelji Švedsku, prvaka Evrope, sa 2:0 u prijateljskoj utakmici.

- Šveđani dve godine nisu izgubili, u 14 mečeva nisu doživeli poraz. Ja sam mojim momcima rekao da jesu prvaci Evrope, ali nisu Brazil. Igrajte, budite hrabri i stalno ih stiskajte. Videli ste koliko smo bili ofanzivni u veznom redu i u napadu. Sjajno su sve moje reči pretvorili u delo. U prvom poluvremenu, rival gotovo da nije uspeo da "uhvati vazduh". Zaista sjajno - rekao je Lalatović.

Za trenera Čukaričkog ovo je bio debi na klupi mlade reprezentacije.

- Sad se dobro znamo. Jednostavno, poklopili su nam se karakteri. Uvek na pobedu, kroz igru i za državu koju svi beskrajno volimo - izjavio je Lalatovć

Mlada reprezentacija Srbije putuje u Senic, nedaleko od Bratislave, gde ih u utorak očekuje nova prijateljska utakmica, protiv Slovačke.

Njima će se za meč sa Slovačkom priključiti Uroš Đurđević i Mijat Gaćinović koji su bili sa "A" reprezentacijom u Gruziji.

"ORLIĆI" UHVATILI ZALET! Srbija uzela skalp prvaku Evrope!

 

Tagovi: