21.05.2017.

13:59

Foto:

Sport

PEHAR ČEKA NA TERAZIJAMA! Čelnici Zajednice neće da glume Babu Vangu!

 

Dok Partizan i Zvezda budu vodili poslednje bitke za titulu, čelnici Zajednice Superligaša će tok mečeva pratiti iz svojih prostorija na Terazijama, a kada bude jasno ko je novi prvak države, uputiće se ka slavljeničkoj strani Topčiderskog brda.

Pehar će biti u prostorijama Zajednice Superlige na Terazijama, a u zavisnosti od toga ko osvoji titulu, taj će dobiti trofej. Za prevoz do stadiona nam je potrebno svega 15 minuta, pa ne vidim nikakav problem u takvoj organizaciji - rekao je direktor Superlige Vladimir Bulatović za Alo.

S obzirom na to da su se brojni obrti dešavali u ligama širom sveta minulih godina, u Zajednici nisu želeli da "trče pred rudu" i unapred odnesu trofej bilo na crno-belu ili crveno-belu stranu brda.

Mi ne možemo da predviđamo osvajača državnog prvenstva, niti imamo želju da organizujemo unapred ceremoniju dodele pehara i medalja, pošto se još ne zna ko je prvak. Onog trenutka kada se bude znalo da li je šampion Partizan ili Crvena zvezda, na stadion osvajača Superlige pojaviće se trofej i ostala priznanja - dodao je Bulatović.

Tagovi: