30.05.2017.

16:42

Foto:

Sport

LUKA, PAKUJ KOFERE! Tadić: Mogu u Real umesto Modrića!

Tadić je najbolji igrač reprezentacije Srbije u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Rusiji, a već nekoliko prelaznih rokova se govori da bi mogao da napusti Sautempton.

- Nikad se ne zna. Sada sam 100 odsto posvećen reprezentaciji. Sautempton je poslednje četiri godine zauzimao neko od prvih osam mesta na tabeli što je dobro u takmičenju kakvo je Premijer liga. Ipak prirodno je za svakog fudbalera da je ambiciozan i da uvek želi bolje - rekao je Tadić za Sport klub i potom otkrio koje klubove najviše voli da gleda.

- Dopada mi se više klubova, ali ne znam tačno koji bih izdvojio gde bih voleo da nastavim karijeru. Recimo najviše volim da gledam utakmice Real Madrida i Barselone - istakao je srpski reprezentativac.

On veruje da bi bez problema mogao da igra u Realu i to umesto Hrvata Luke Modrića.

- Verujem da bih se odlično snašao na njegovom mestu - naglasio je vezista "orlova".

Tadić veruje da Srbija ima kvalitet da se nađe na Mundijalu u Rusiji.

- Oduvek sam želeo da igram na Svetskom prvenstvu, još kada sam počeo da treniram fudbal maštao sam o tome. To je san svakog fudbalera i kruna karijere. Svako od nas želi da zaigra na Mundijalu. Svi pamtimo selekcije naše  zemlje koje su učestvovale na SP.  Ja lično se sećam od prvenstva 1998. godine pa nadalje. To je nešto što se nikada ne zaboravlja i svi mi želimo da budemo deo toga - zaključio je Tadić.

Tagovi: