09.06.2017.

23:11

Foto:

Sport

(VIDEO) KVALIFIKACIJE ZA SP: Veliki kiks Lorisa, Šveđani do pobede sa pola terena!

Prednost Francuskoj doneo je Olivije Žiru sjajnim golom u 37. minutu, a izjednačenje Švedskoj Džimi Durmaz u 43. minutu.

Sve do 93. minuta na snazi je bio rezultat 1:1 i kada se očekivao poslednji zvižduk sudije, golman Francuske je napravio veliku grešku i poklonio pobedu Švedskoj. 

Belorusija je na svom terenu pobedila Bugarsku sa 2:1. 

Švedska i Francuska imaju po 13 bodova, Holandija je treća u Grupi A sa 10, a Bugarska ima bod manje. Selekcija Belorusije ima pet, a Luksemburg samo bod. 

Reuters

Fudbaleri Portugala pobedili su u gostima selekciju Letonije sa 3:0 u šestom kolu grupe B. Dva gola za pobednički tim postigao je Kristijano Ronaldo, u 41. i 63. minutu, a strelac je bio i Andre Silva u 67. minutu.

Švajcarska je prva na tabeli grupe B sa 18 bodova, Portugal ima tri boda manje, a Madjarska je na trećem mestu sakupila sedam. Farska ostrva imaju pet bodova, Andora četiri, a Letonija je poslednja sa tri osvojena boda. 

Fudbaleri Belgije pobedili su u gostima reprezentaciju Estonije sa 2:0 u šestom kolu Grupe H. Strelci su bili Dries Mertens i Naser Čadli.

Bosna i Hercegovina i Grčka su odigrale bez golova, dok je Kipar slavio protiv Giblatara sa 2:1.

Belgija je prva u grupi H sa 16 bodova, Grčka na drugom mestu ima 12, dok BiH ima bod manje na trećoj poziciji. Kipar je četvrti sa sedam bodova, Estonija ima četiri, a Gibraltar je bez bodova.

Tagovi: