29.07.2017.

20:37

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Čelsi ponovo napada, Galata kupuje u Mančesteru!

VALENSIJA: Napadač "slepih miševa" Alvaro Negdero mogao bi da se vrati na Ostrvo, gde je igrao za Mančester siti. Za iskusnog špica su zainteresovani Lids i Svonsi.

ČELSI: "Plavci" su spremni da Juventusu ponude 65 miliona evra za Aleksa Sandra. Čelsi celo leto juri Brazilca koji pokriva levu stranu, ali "Stara dama" je do sada odbijalada ga proda. 

GALATASARAJ: Turski velikan na pragu je da dovede igrača Mančester junajteda Maruana Felainija! Galata se navodno već dogovorila sa Belgijancem i ostaje samo da Žoze Murinjo da odobrenje.

SVONSI: Gilfi Sigurdson neće igrati za Svonsi u pripremnoj utakmici protiv Birmingema, što je znak da je transfer u Everton sve bliži, prenosi Skaj sport.  Sigurdson i uprava Svonsija postigli su dogovor da ne igra dok se ne bude znalo kakva će njegova budućnost biti. 

BARSELONA: Barsa se nada da Nejmar neće u PSŽ, ali dok čeka konačnu odluku Brazilca traži alternative. Mediji su javljali o ponudi za Kutinja, pa i Mbapea, a "Marka" javlja da je Kataloncima interesantan i Antoan Grizman.

SIDNEJ: Nekadašnji reprezentativac Srbije Miloš Krasić želi da napusti poljsku Lehiju i preseli se u redove australijskog šampiona Sidneja, prenose tamošnji mediji. Krasiću ugovor sa Lehijom ističe u junu 2019. godine, pa bi Miloš Nikoviću, koji nosi dres Sidneja, mogao da se pridruži ako Australijanci plate obeštećene Poljacima.