29.07.2017.

12:01

Foto:

Sport

PORODICA MORINA PRETI SRBIJI: Ako izruče Ismaila Beogradu, učinićemo nešto VEOMA RADIKALNO!

Ismailov brat Dževair se požalio televiziji "Report" da vlada u Tirani ne obraća dovoljno pažnje na slučaj njegovog brata i kazao da bi Morinin život bio ugrožen u Srbiji.

- Pozivamo državu Albaniju da interveniše i zaustavi izručenje Srbiji. Mi bismo, kao porodica, učinili nešto veoma radikalno što bi sve iznenadilo - rekao je Džavair ne objasnivši na šta misli.

Fudbalski savez Albanije objavio je danas saopštenje u kojem poziva albanske vlasti da zaustave izručenje iz Hrvatske Srbiji Ismaila Morinu, osumnjičenog da je upravljao dronom sa nacionalističkim transparentom iznad stadiona u Beogradu prilikom utakmice Srbija-Albanija, odigrane u oktobru 2014. godine.

Morina je uhapšen u junu u Hrvatskoj na osnovu poternice iz Srbije, a da sud u Dubrovniku je prošle nedelje odobrio izručenje ovog 35-godišnjeg Albanca Beogradu.

U saopštenju Fudbalski savez Albanije poziva vladu te zemlje da "interveniše u okviru pravnog konteksta kako bi zaustavila izručenje Ismaila Morinae Srbiji".

Navodi se da je Fudbalski savez Albanije uverio porodicu Morina da će nastaviti da se bori kako bi sprečio njegovo izručenje.


(FOTO) HRVATI NAM IZRUČUJU ŠIPTARA SA DRONOM! Sud u Dubrovniku šalje ISMAILA MORINU!

Tagovi: