24.08.2017.

17:49

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Svi kažu da je gotovo - Dembele je Barsin!

BORUSIJA DORTMUND: Usman Dembele je novi fudbaler Barselone! Tako barem tvrde brojni svetski mediji, čiji su izveštači danas u Monte Karlu, gde se održava žreb za Ligu šampiona. Uoči izvlačenja grupa sastali su se čelnici Dortmunda i Barselone i dogovorili se da Dembele pređe u španski klub za obeštećenje od 120 miliona evra, koje može da poraste za još 30, kroz razne bonuse.

SPARTAK MOSKVA: Crnogorski reprezentativac Stevan Jovetić odbio je ponudu Spartaka iz Moskve zato što ne želi da karijeru nastavi u Rusiji. Kako pišu mediji iz najveće zemlje sveta, prvak Spartak je kontaktirao Jovetića, ali on se zahvalio na ponudi i rekao kako želi da karijeru nastavi u Sevilji. Pored španskog kluba, za Crnogorca iz Intera je zainteresovan i Porto.

MILAN: Stiže novo pojačanje na "San Siro"! Milan i Barselona su se dogovorili oko transfera Rafinje, koji će prvih godinu dana biti na pozajmici u italijanskom velikanu, on će ga narednog leta otkupiti od Španaca. Rafinja je poželeo da ode iz Barselone u klub koji će mu garantovati veću minutažu, jer želi da se izbori za mesto u reprezentaciji Brazila na Svetskom prvenstvu.

BARSELONA: Argentinski reprezentativac Anhel di Marija gotovo sigurno će biti novi igrač Barselone! Kako prenose španski mediji, Barsa i PSŽ su se dogovorili oko transfera vrednog 50 miliona evra, a Argentinac je takođe dogovorio sve svoje uslove sa klubom sa "Nou Kampa". Di Marija je ranije igrao za Real Madrid.

MANČESTER JUNAJTED: Zlatan Ibrahimović je potpisao za Mančester junajted! Švedski napadač se u finišu prošle sezone povredio, i od tada se oporavljao od povrede. Mesecima se spekulisalo gde će Ibrahimović nastaviti karijeru, a on je odlučio da još godinu dana nosi dres "crvenih đavola".
- Vratio sam se da završim ono što sam započeo. I klub i ja smo želeli da produžimo saradnju - rekao je Ibrahimović, koji će nositi dres sa brojem 10.

Tagovi: