30.08.2017.

16:43

Foto:

Sport

(FOTO) MAMIĆ POKAZAO RANE I PORUČIO: Vratiću se jači nego ikad!

Mamić je prošle nedelje ranjen u atentatu u Hercegovini, a nakon što je izašao iz bolnice zahvalio se svima koji su mu pružili podršku.

- Dirnut mnogobrojnim porukama podrške koje svakog dana primam od vas želeo bih da zahvalim svojoj porodici na čelu sa suprugom, koja je bila pola metra od mene u vreme pokušaja ubistva. Isto tako, veliko hvala mojoj rodbini koja je proživela veliki strah na mestu gde je preminuo moj otac i gde svi zajedno dolazimo svake godine da se poklonimo njemu u pomen... - napisao je Mamić i dodao:

- Takođe, velika zahvalnost našem klupskom doktoru i šefu ortopedije profesoru Saši Jankoviću koji je uz mene bio svake sekunde, doktoru Ivici Smodeku, mojoj supruzi i kćerima koji me previjaju svaki dan. Hvala svim građanima naše Hrvatske, posebno dinamovcima na iskrenim rečima podrške i željama za brzi oporavak, vaša podrška je razlog zbog kojeg ću se truditi da se što pre vratim bolji i jači - napisao je Zdravko Mamić.

Prvi čovek Dinama Zdravko Mamić ranjen je u nogu prilikom obilaska očevog groba na godišnjicu smrti. U njegovom društvu bilo je oko 40 članova porodice, a Mamić je bio na čelu kolone. Čim je zakoračio iz kapelice ispred njega su iskočila dva maskirana napadača, zapucala i pogodila ga u natkolenicu.

 

Tagovi: