06.09.2017.

12:36

Foto:

Sport

IRCI BANETU "PILI KRV NA SLAMKU": Long i Volters su bili prava noćna mora! Ponosan sam, bili smo hrabri!

- Znam kako premijerligaški fudbal funkcioniše, ali ovo je najteža utakmica koju sam ikada odigrao! Bilo je mnogo duela na svakom delu terena, definitivno najteža utakmica koju smo odigrali do sada u ovoj grupi. Veoma sa ponosan što smo pokazali hrabrost i osvojili tri boda. Mi imamo neke svoje talente, koji se ne mogu upoređivati sa irskim igračima i načinom na koji oni igraju. Posebno kada je u pitanju način na koji napadaju. Ali, prihvatilo smo to kao nešto sasvim normalno - kazao je  Ivanović, prenose Sportske.net.

Dvojica reprezentativaca Irske posebno su mučili srpskog kapitena.

- I Šejn Long i Jon Volters bili su prava noćna mora. Morao sam sve vreme da budem maksimalno koncentrisan i na jednog i na drugog -  priznaje Bane.

Kada je u pitanju isključenje Nikole Maksimovića u 68. minutu, sudiji Čakiru nije mogao ništa da zameri.

- Nisam dobro video situaciju kod isključenja. Ali, on je bio poslednji igrač odbrane i u tom slučaju sudija je bio u pravu. Sudija je video bolje od nas. Posle toga smo pomalo paničili, bili smo pod pritiskom. Naš san je da odemo na Svetsko prvenstvo i igrači su se maksimalno borili. Znali smo da ako izgubimo, bićem u velikom problemu. Ovo je za nas veliki korak i zaista smo srećni zbog ovog rezultata - zaključio je Ivanović.
 


(FOTO) ZAGRLJAJI, PESMA, SUZE, SMEH...Ovako su "orlovi" u Dablinu slavili veliku pobedu!


MAKSIMOVIĆ SE IZVINJAVA: Žao mi je, ostavio sam igrače na cedilu!
 

Tagovi: