08.10.2017.

12:54

Foto:

Sport

(FOTO) SAKSES NEUSPEŠAN U KREVETU! Iznajmio prostitutke, omanuo, pa tražio pare nazad!

 

Mladi igrač Votforda je iznajmio četiri prostitutke, platio ih po 500 funti svaku, odveo u svoju sobu i - omanuo.

Igrač "stršljenova" je vreme potrošio hvaleći se koliko novca zarađuje i stukao dve flaše "Bejlisa", cugajući pravo iz boce, a kada je došlo vreme da "poentira" u krevetu, doživeo je fijasko.

- Spustila sam mu šorts i spustila se dole. Nas četiri smo mu radile sve što možete da zamislite u tom trenutku. Ali, nije vredelo - ispričala je novinarima Aleksis, jedna od četiri iznajmljene devojke za zabavu.

Reuters

Druga devojka, Mihaela, bila je još eksplicitnija:

- Masirale smo ga sat i po vremena, da bi mogao nešto da uradi. Kada smo digle ruke i rekle mu da više ne možemo da ostanemo, da je iscurela i sudijska nadoknada, postalo je gadno!

Reuters

Kada je shvatio da ne može da pogodi ni u krevetu, jednako kao ni na terenu, Sakses je tražio da mu vrate pare i počeo da maltretira devojke! 

Osoblje hotela je pozvalo policiju, pa su čuvari reda priveli fudbalera Votforda, koji je doživeo epsku blamažu, pogotovo što je sve završilo u medijima.

Kako li mu samo ne padne na pamet da vrati pare nezadovoljnim gazdama kluba, kad je postigao samo jedan gol na 19 odigranih utakmica...

Tagovi: