12.10.2017.

07:00

Foto:

Sport

BRAĆO SRBI, DOĐITE DA BIJEMO ENGLEZE! Rusi nam poželeli dobrodošlicu na Mundijal!


Braćo Srbi, dođite kod nas na Svetsko prvenstvo da zajedno mlatimo Engleze, poručuju ruski navijači pristalicama naše fudbalske reprezentacije! Rusi su sa oduševljenjem dočekali vest da se Srbija plasirala na Mundijal naredne godine, a jedan od razloga je što će imati saveznike u obračunima sa mrskim Ostrvljanima!

Razumeju se
Ne moram da znam srpski da bih skapirao da hoćete da izlomimo engleske pizde

Ruski navijač

Ruski ultrasi već decenijama imaju prijateljske odnose sa pravoslavnom braćom iz Srbije. Navijači Crvene zvezde su u bratskim odnosima sa pristalicama moskovskog Spartaka, dok su "grobari" pobratimljeni sa onima koji podržavaju CSKA iz Moskve.

Tukli ih na EP

Stoga ne čudi što je na navijačkim internet forumima i društvenim mrežama već krenulo dogovaranje i međusobno bodrenje Rusa i Srba.

- Vratiće se Englezi kući polomljeni od strane ruskih i srpskih ultrasa. Pritom, neće osvojiti ni bod. Ne moram da znam srpski da bih skapirao da hoćete da izlomimo pizde - piše jedan ruski navijač.

- Rusijo, mi stižemo. Svi u napad. Da lomimo Engleze - odgovaraju mu iz Srbije.

242
DANA OSTALA SU DO POČETKA MUNDIJALA U RUSIJI

Ruski navijači su poznati po netrpeljivosti prema Englezima, što su i dokazali pre dve godine na Evropskom prvenstvu u Francuskoj. "Baćuške" su tada bukvalno jurile fanove Gordog Albiona po francuskim gradovima i tukle ih gde su stigle, a najžešće je bilo u Marseju, gde je povređeno 100 Engleza.
Navijačka grupa "Belgrejd bojsi", koja prati Crvenu zvezdu, tad se pridružila Rusima. Zajedno su se obračunavali sa Ostrvljanima, ali i sa lokalnim Arapima.

Informer

Teško i Hrvatima

Osim Engleza, na meti pravoslavnih ultrasa sigurno će biti i Hrvati. Naše rivalstvo sa komšijama je opštepoznato, a ni "baćuške" ih ne mirišu, pogotovo zbog činjenice da mnogo Hrvata ratuje protiv Rusa na strani ukrajinskih neonacista u Donbasu.

Ipak, Hrvati prethodno moraju da igraju baraž, tako da nije sigurno ni hoće li se plasirati na Svetsko prvenstvo.
 

Informer

Ona će voditi program prilikom žreba za grupe na Mundijalu 1. decembra u Moskvi. Lopirjova je prošle godine za Informer rekla da bi veoma volela da ugosti "orlove".

- Mi smo bratski narodi i sigurna sam da bi se vaši fudbaleri i navijači ovde osećali kao kod kuće, a mi smo uvek dobri domaćini. Naravno, imali bi i moju podršku - rekla je Lopirjova.

Tagovi: