30.10.2017.

23:12

Foto:

Sport

(VIDEO) PARTIZAN DAO GOL IZ NEPOSTOJEĆEG FAULA, PENAL BIO! Sudijski ekspert FSS analizirao sporne momente!

Iz Zvezde su nakon pobede crno-belih pogotkom Tošića u 97. minutu udarili po FSS i komšijama, krive Fudbalski savez Srbije da je u sprezi sa Partizanom, kako bi crveno-bele sprečili da postanu šampioni. Oglasio se i Borac, a reagovali su i crno-beli na optužbe. 

Partizan je pobedio Borac golom Zorana Tošića iz slobodnog udarca, koji je sporan, kao i minut u kojem je iskusni fudbaler pogodio mrežu. Na Areni je analiza spornih detalja krenula od gola Borca.

Sve zavisi od kriterijuma. Pomoćni sudija je blizu i mogao je da signalizira glavnom sudiji da je smatrao da je bio faul. Sve zavisi od kriterijuma koji je Anđelovski ima do tog momenta - kazao je Radojčić.

ZVEZDA SAOPŠTENJEM NA MEČ U ČAČKU: Pljačka FSS i Partizana se nastavlja, nećemo više da ćutimo!

Što se tiče penala za Partizan.

- Igrač Partizana dolazi prvi do lopte, kasni fudbaler Borca, zakačio je protivnika, sapleo ga... Ispravna odluka. Nije trebalo da Čađenović dobije žuti karton - ocenio je Radojčić.

Faul nad Tošićem kaže Radojčić da nije bio.

- Prekršaja nema. Postoji samo dilema da li je faul za Borac ili dozvoliti napad Borca - smatra Radojčić.

ČAČANI U POTPUNOM ŠOKU! Spasić: Zašto sedam minuta nadoknade!?

Sportna je bila i nadoknada.

- Ukoliko je sudija pokazao pet minuta i ako smatra da tih pet minuta nije nadoknađeno kako treba, ima pravo da još produži utakmicu. Faul je svirao pre isteka petog minuta, a skoro dva minuta se nije igralo posle toga, tako da je imao pravo da još produži - ocenio je Igor Radojčić.

Sporni trenutak iz čačka možete videti od 2.00.

Tagovi: