05.12.2017.

13:11

Foto:

Sport

TRENER VOJVODINE PREVARIO PARTIZAN! Evo kako je Vasiljević doskočio crno-belima!

S obzirom da je utakmica zbog snega pomerena sa 15 na 16 časova, Vasiljević je to iskoristio da "provali" taktičku zamku koju je osmislio Partizan.

- U tom periodu dogodio se važan detalj. Dobio sam protokol utakmice i video da će Partizan da igra sa trojicom štopera. Reagovao sam brzo. Okupio sam ponovo igrače u svlačionici i rekao im da ništa od dogovorenog ne važi. Izneo sam novi plan i podelio zadatke. Na sreću, igrači su odlično razumeli novu ideju i stopostotno je na terenu sproveli u delo - otkrio je Vasiljević za Žurnal.

Istine radi, Novosađanima je obilato pomogao i Partizan da osvoje bod. Crno-beli su promašili sijaset šansi, nije im dosuđen čist penal, a uz to, Vojvodina je do gola došla posle greške golmana Stojkovića.

- Smeta mi što se naš gol analizira i komentariše pojednostavljeno. Sve se svodi na Stojkovićev kiks, a niko ne pominje našu sjajnu akciju, koja je prethodila i u kojoj smo, po teškom terenu, imali šest-sedam tačnih dodavanja. To je i te kako uticalo na izjednačenje - ističe Vasiljević.

Tagovi: