07.12.2017.

12:20

Foto:

Sport

KELN U GROTLU 55.000 HULIGANA! Nemački mediji već žale "jarčeve" jer ih na "Marakani" čeka pakao!

- Biće neverovatno vrela atmosfera u Beogradu! Keln očekuje fudbalski pakao pred 55.000 navijača, na stadionu koji se takođe zove "Marakana", kao ona u Riju. Navijači Zvezde su poznati po njihovoj agresivnoj podršci. Stadion je nekada mogao da primi 110.000 gledalaca, zbog čega mu je i dat nadimak "Marakana" - piše nemački Bild.

Keln je stigao u Beograd samo nekoliko dana posle promene trenera, koji će na raspolaganju imati 16 igrača, jer mu je ekipa desetkovana silnim povredama.

- Ovo je prva utakmica od otpuštanja Petera Štegera i debi Štefana Rutenbeka. Videćemo kako se tim nosi sa haosom iz prethodnih nedelja i sramnim otpuštanjem Štegera. Keln s pobedom bar donekle može da zaboravi na haos, bar do bitnog meča u nedelju protiv Frajburga. Ali, samo ako Keln preživi pakao Beograda  bez opekotina - navodi Bild.

Bild.de

Tamošnji Ekspres navodi da "jarčeve" čeka najvrelije gostovanje ove sezone u grotlu "Marakane".

Stadion "Rajko Mitić" je rasprodat. Više od 50.000 Srba čeka evropsko proleće. Keln čeka pakao! Nakon što su pobedili Radnik 5:0 navijači su pred čitavim timom horski počeli pesmu protiv Kelna, koju ne želimo da citiramo - navodi pomenuti portal, koji zaključuje da plasman u narednu rundu donosi i oko četiri miliona evra.

Inače, u klubu su zabrinuti ponašanjem navijača. Navijači Kelna su najavili dolazak u Beograd, a posle haosa koji su izazvali u Londonu, na meti su UEFA, pa ako nešto slično ponove u Beogradu plaše se kazne u narednoj rundi, ako je izbore.

Tagovi: