11.12.2017.

08:20

Foto:

Sport

HIT! SIMULATOR ŽREBA! Dok ćekamo vesti iz Niona, SAMI ODABERITE RIVALE ZVEZDE I PARTIZANA!

I dočekali su! Sudbina je htela da oba srpska kluba danas od 13.00 časova budu u jednom od šešira. Nažalost, u slabijem.

Ipak, to ne umanjuje veliki uspeh koji su večiti napravili ove sezone u grupnoj fazi Lige Evrope. Drugo mesto iza Dinama i Arsenala stavio ih je u šešir broj dva gde se nalaze četiri lošije plasirana trećeplasirana tima eliminisana u grupnoj fazi LŠ i drugoplasirani timovi iz Lige Evrope.

printscreen

To znači da će crno i crveno-beli igrati protiv prvoplasiranih ekipa iz grupa, kao i četiri bolje plasirana tima koji su došli iz LŠ. Podsetimo, neće moći da igraju protiv tima s kojim su bili u grupi.

Starsportphoto©

Podsetimo se i šešira:

Šešir 1: CSKA Moskva, Atletiko Madrid, Sporting, Lajpcig, Viljareal, Milan, Arsenal, Lacio, Dinamo Kijev, Braga, Atalanta, Lokomotiva, Viktorija Plzenj, Salcburg, Bilbao, Zenit.

Šešir 2: Seltik, Spartak Moskva, Napoli, Borusija Dortmund, Nica, Partizan, Crvena zvezda, Astana, Ludogorec, AEK, Lion, Kopenhagen, Steaua, Marselj, Ostersund, Sosijedad.

Predstavljamo vam simulator žreba u kome i sami možete da učestvujete i predvidite kojeg protvnika će dobiti vaš omiljeni tim!

Potrebno je samo da kliknete OVDE i da izaberete protivnike Zvezde i Partizana u 1/16 finala.

Tagovi: