18.01.2018.

10:31

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Lazar Marković pred selidbom u Moskvu!

LIVERPUL:  Srpski fudbaler Lazar Marković (23) mora da napusti Liverpul ove zime ukoliko želi da igra, a ozbiljno interesovanje za njega pokazala je moskovska Lokomotiva. Prema pisanju ruskog "Sport Ekspresa", trenutna cena krilnog napadača je deset miliona evra i ne predstavlja problem za lidera tamošnje Premijer lige. Popularni Markec ima ugovor sa "crvenima" do leta 2019, a u prethodnom periodu bio je na pozajmicama u lisabonskom Sportingu, Fenerbahčeu i Halu.

VITORUL: Najluđa priča zimskog prelaznog roka stiže sa relacije Rumunija - Italija! Legendarni fudbaler Georgi Hadži, koji je predsednik i trener prvaka Rumunije Vitorula, kupio je za dva miliona evra svog sina Janisa od Fiorentine! Janis je pre dve godine prešao u Fiorentinu u transferu vrednom dva miliona evra, a kako tamo gotovo uopšte nije igrao, otac je rešio da ga kupi i vrati kući!

ARSENAL: Brzonogi napadač Borusije Dortmund Pjer-Emerik Obamejang dogovorio je svoje uslove sa Arsenalom! On će potpisati ugovor na tri i po godine, a zarađivaće 10 miliona evra godišnje. Ipak, ostaje još da se dogovore Arsenal i Dortmund da bi se transfer kompletirao.

ČELSI: Čelnici Čelsija su blizu dogovora sa Romom oko dovođenja defanzivca Emersona Palmijerija za sumu od 22-23 miliona evra. Fudbalerov agent je potvrdio da su pregovori u toku, a za levog beka je, kako je rekao, prelazak u Englesku ostvarenje snova.

NAPOLI: Novi desni bek Napolija mogao bi da bude Aleiš Vidal, član Barselone. Katalonci nemaju ništa protiv da ga prodaju, ali se za igrača interesuju i Liverpul i Sevilja. Vidal bi, s jedne strane, da ostane u Španiji, ali je svestan da Sevilja ne može da mu ponudi onoliko koliko mogu Italijani i Englezi.

INTER: Portugalac Žoao Mario ne želi u Vest Hem, odbio je predlog da uopšte sedne za isti pregovarački sto. Inter je prethodno prihvatio ponudu o pozajmici sa pravom otkupa na kraju sezone, ali je Mario pokvario plan "nerazura".

REAL MADRID: "Kraljevski klub" planira ozbiljno renoviranje na leto i to pre svega u napadu. Španska Marka piše da Real planira da dovede Nejmara, Edena Azara i Roberta Levandovskog. Tako bi nova skraćenica napadačkog trija bila NHL, umesto dosadašnje BBC (Bejl, Benzema, Kristijano).

BENEVENTO: Srpski fudbaler Filip Đuričić će do kraja sezone igrati za Benevento. Opširnije OVDE.

INTER: Liverpul je "nerazurima" ponudio Danijela Staridža i to na šestomesečnu pozajmicu bez prava na otkup. Čeka se odgovor Intera.

BARSELONA: Defanzivac Đerar Pike je produžio ugovor sa klubom i na "Nou Kampu" će ostati do 2022. godine.

ARSENAL: Izgleda da je tim sa "Emirejtsa" blizu dogovora sa Pjerom-Emerikom Obamejangom! Menadžer Arsenala Arsen Venger je to na neki način potvrdio:
- Radije bih da to saopštim kada igrač potpiše - rekao je Venger.

REAL MADRID: Geret Bejl je navodno saopštio čelnicima Reala da želi da napusti klub i da pređe u Mančester junajted! Ovu informaciju je objavio Dejli Ekspres, ali je veliko pitanje koliko ima istine, posebno ako se ima u vidu da je Junajted doveo Sačeza.

ARSENAL - JUNATED: Gotovo je! Trampa Arsenala i Mančester junajteda! Henrih Mhitarijan se dogovorio sa "tobdžijama" tako da je saga o prelaksu Aleksisa Sančeza na "Old Traford" gotova, prenose britanski mediji!

BARSELONA: Katalonci su odbili ponudu Intera od 25 miliona evra za Rafinju! Barsa traži 40 miliona evra za vezistu, kojeg Lionel Mesi ubeđuje da ne napuša "Nou Kamp".

Tagovi: