22.01.2018.

11:30

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Maksimović na pragu Spartaka, konačno potpisali Sančez i Mhitarijan!

NAPOLI: Nikola Maksimović dogovorio je lične uslove saradnje s moskovskim Spartakom, ali i dalje nedostaje dogovor dva kluba. Spartak hoće da u ugovor bude uključena opcija kupovine, dokgazda Napolija Aurelio de Laurentis pristaje samo na "suvu" pozajmicu. 

JUVENTUS: Ipak neće biti senzacionalnog transfera Marija balotelija u Juventus.
- Spekulacije o Baloteliju? Čista fantazija, laž. Baloteli nije profil igrača kakav je potreban Juventusu - rekao je direktor "Stare dame" Bepe Marota.

MANČESTER SITI: Kevin De Brujne je produžio ugovor sa "građanima". Belgijanac će u Sitiju ostati do 2023. godine.

KONAČNO GOTOVO! Aleksis Sančez je i zvanično novi fudbaler Mančester juanjteda, sa kojim je potpisao ugovor na četiri i po godine. On će nositi dres sa brojem sedam. Sa druge strane je Henrih Mhitarijan potpisao ugovor sa Arsenalom.

INTER: Rafinja je stigao na "Đuzepe Meacu" na pozajmicu do kraja sezone iz Barselone. Inter će na leto moći da kupi Rafinju za 35 miliona evra.

LIVERPUL: Napadač "redsa" Danijel Staridž obavestio je čelnike kluba da želi da pređe u Sevilju. Međutim, rukovodstvo Liverpula je odbilo ponudu Andalužana o pozajmici.

ARSENAL: Pjer Emerik-Obamejnag je dogovorio lične uslove sa Arsenalom, i sada ostaje da se "tobdžije" dogovore sa Borusijom iz Dortmunda oko otkupne klauzule.

PSŽ: Nekadašnji vezista Čelsija, Arsenala i Real Madrida Lasana Dijara, prošao je danas lekarske preglede i trebalo bi da potpiše ugovor sa Pariz Sen Žermenom. Dijara je prošle godine igrao za Al Džaziru u Arabiji, a među "svece" dolazi kao slobodan igrač.

LIVERPUL: Engleski napadač Danijel Staridž rešio je da napusti Liverpul i da pređe u Sevilju. Kako javlja Skaj Sport, menadžer Jirgen Klop je dao dozvolu igraču da ode iz kluba, pošto ne računa na njega. Staridž će najpre otići na šestomesečnu pozajmicu, a na leto će ga Sevilja otkupiti.

BILBAO: Golman Atletik Bilabao Kepa Arizabalaga produžio je ugovor do juna 2025. godine i tako stavio tačku na priču o najavljivanom prelasku u Real Madrid, objavljeno je na sajtu španskog kluba. Dosadašnji ugovor 23-godišnjeg golmana ističao je na leto, a prema novom će potencijalni kupci morati da izdvoje 80 miliona evra na ime otkupne klauzule.

SIVAS: Svojevremeno jedan od najtalentovanijih fudbalera sveta Brazilac Robinjo karijeru nastavlja u Sivasu, potvrdio je danas turski klub.Nekadašnji napadač madridskog Reala bez kluba bio je od početka ove godine, nakon što je raskinuo ugovor sa brazilskim Atletiko Mineirom.

JUVENTUS: Novi fudbaler šampiona Italije tokom ovog meseca mogao bi da postane - Mario Baloteli! Ćudljivi Italijan je odličnim igrama za Nicu skrenuo pažnju na sebe i sada bi mogao da se vrati u domovinu, gde je već igrao za Milan i Inter. Baloteli je za Nicu do sada odigrao 38 utakmica i postigao 27 golova.

EVERTON: Čelnici "karamela" bacili su se u akciju da dovedu "novog Pogbu"! Reč je o vezisti francuskog Lila Bubakariju Sumareu, koji ima 18 godina i već su za njega zainteresovani i Mančester siti i Lester. S obzirom na to da Lil ima finansijske probleme, sasvim je moguće da Sumare već tokom meseca napusti klub.

Tagovi: