24.01.2018.

11:08

Foto:

Sport

PAZARCI PRETILI PA SE PREDOMISLILI, nastavljaju takmičenje u Prvoj ligi Srbije!

Ovo je čast, ali i velika obaveza i žrtva svih nas. Pokušaćemo da uradimo sve da održimo klub, da ostanemo u ligi i postavimo jak temelj. Pravićemo strategiju oslanjajući se igrački na našu bazu, koju treba da stvaramo. Neophodna je dobra saradnja sa školama fudbala, koje bi nam ustupile igrače, uz zajednički interes -  rekao je Imamović.

Pazarci su bili bez uprave od 11. decembra, kada su klupski čelnici na čelu sa Kemalom Mehmedovićem na skupštinskoj sednici podneli ostavke. Imamović je godinama bio  u rukovodećim strukturama novopazarskog kluba, a pre više od deceniju i po obavljao je i predsedničku funkciju.

Za potpredsednike su imenovani Asim Prenča i licencirani menadžer UEFA Dejan Bašić, a u novi Upravni odbor kooptirano je još 14 članova. Početak priprema zakazan je za sutra od 14.00 na Gradskom stadionu, kada će prozivku izvršiti šef stručnog štaba Marjan Živković.

- Cilj je da nastavimo da radimo, zato smo sve ovo i napravili, možda malo i na brzinu. Mesec dana ostavljeno je potencijalnim sponzorima da se jave i preuzmu klub, niko se nije javio. Ako se neko pojavi, spremni smo da mu ustupimo mesto -  naveo je Imamović.

Prva liga Srbije nastavlja se 10. marta, a Novi Pazar će u meču 16. kola gostovati Metalcu iz Gornjeg Milanovca.

Tagovi: