27.01.2018.

10:00

Foto:

Sport

TRANSFER VRTEŠKA: Tinejdžer iz Peruđe otišao u Monako za 25 miliona!

MONAKO: Italijanski tinejdžer Pjetro Pelegri napravio je pravi dar-mar i umesto u Juventus, otišao je u - Monako! Dosadašnji fudbaler Peruđe potpisao je petogodišnji ugovor sa francuskim klubom. Ceo transfer je koštao 25 miliona evra, pa sada Peruđa ima obezbeđen budžet za maltene četiri naredne sezone!

monaco

MANČESTER JUNAJTED: Pravo niotkuda - bomba! Mančester junajted je rešio da dovede levog beka Napolija Fauzija Gulama i to tako što će aktivirati njegovu otkupnu klauzulu! Ona iznosi 60 miliona evra i to za "crvene đavole" nije ništa, kada je Žoze Murinjo naredio da se dovede Gulam.

BORUSIJA DORTMUND: Borusija se zvanično oglasila povodom transfera Pjer Emerik Obamejanga u Arsenal, o čemu se nedeljama spekuliše. 
- Spremni smo na transfer, ali pod određenim parametrima - naravno uz uslov da oni budu u potpunosti ispunjeni. Arsenal je poslao nekoliko ponuda, ali smo ih sve odbili. Ili će naši uslovi da budu ispunjeni ili nema ništa od transfera. U tom slučaju Obamejang ostaje u Dortmundu do leta, što je prihvatila i njegova porodica - izjavio je sportski direktor Mihael Cork i stavio tačku.

DIFERDANŽ: Nekadašnji igrač Čelsija i reprezentativac Francuske Floran Maluda odlučio je da u 37. godini potpiše za ekipu Diferdanža iz Luksemburga.Maluda se obavezao na šestomesečnu saradnju sa prvakom Luksemburga koji se trenutno nalazi na sedmom mestu u prvenstvu. 

On se vratio u Evropu posle dve i po godine izleta u indijskom Nju Delhiju i egipatskoj ekipi Vadi Delga.

EVERTON: Kapiten Hofenhajma Kevin Fogt karijeri bu mogao da nastavi u Everton. Kako prenose nemački mediji "karamele" su ponudile za defanzivca 10 miliona evra. Čelnici kluba iz Liverpula sada čekaju odgovor kolega iz Hofenhajma.

ATLETIKO MADRID: Fudbaler Fiorentine Đovani Simeone kaže da bi voleo da ga tata Dijego trenira u budućnosti. 

- Ko ne želi da ga trenira jedan od najboljih trenera na svetu? Karakter koji poseduje i prenosi na fudbalere je fenomenalan - rekao je 22-godišnji Đovani, koji je ove sezone postigao osam golova na 24 meča. 

Tanjug/AP

BETIS: Betis bi rado u svojim redovima Juta Nagatoma, igrača Intera. Japanac je dobio dozvolu od trenera Spaletija da promeni sredinu ove zime, videćemo, možda će se na kreju preseliti u Španiju. 

JUVENTUS: Mateo Darmijan je blizu odlaska iz Mančester junajteda, jer je za njegove usluge zainteresovan Juventus. "Stara dama" bi italijanskog defanzivca prvo dovela na pozajmicu uz mogućnost otkupa. 

PSŽ: Havijer Pastore ima ponude od Liverpula, Sevilje, Valensije i Atletika iz Madrida. Međutim, Argentinac se svima zahvalio. Kako prenose tamošnji meidji želi samo u  Inter.  

ARSENAL: Arsenal će morati da ponudi više od 28,5 miliona evra za defanzivca Vest Bromvič Albiona Džonija Evansa ukoliko želi da ga dovede na "Emirate".  VBA je odobiio prvi napad "tobdžija".

MANČESTER SITI: Mančester siti i Junajted žele istog igrača - Marka Bartru iz Borusije Dortmund. Kako prenose nemački meidji "milioneri" su radi da prodaju defanzivca, a prvi u redu za njegov potpis stoje rivali iz Mančestera. Međutim, nisu jedini, pošto se za igrača ozbiljno raspituju Juventus i Betis.

Tagovi: