19.02.2018.

12:06

Foto:

Sport

KLADIONICE OTPISALE "VEČITE"! Bukmejkeri ne veruju ni Zvezdi, niti Partizanu!

Bukmejkeri su na pobedu crveno-belih u Moskvi u sredu (18.00) ponudili kvotu 5,50, a na prolazak Zvezde u narednu fazu Lige Evrope 2,38. Šanse da crno-beli u Plzenju u četvrtak (19.00) savladaju Viktoriju procenjene su kvotom 5,25, a plasman Partizana u osminu finala na bilo koji način koeficijentom 3,00.

Zvezda i CSKA igrali su u Beogradu bez golova, što znači da bi našem predstavniku osim pobede odgovarao i bilo koji remi sa golovima (1:1, 2:2, 3:3...). "Armejci" su zato u obavezi da pobede, ali kladionice veruju da će domaćin biti uspešan i kvota na "keca" je 1,66.

Zid pred golom

Tako, međutim, ne misli golman Zvezde Milan Borjan i poručuje svima koji se budu kladili protiv srpskog tima da će baciti pare! 

print

- Čestitam kladionicama na takvoj prognozi, ali smatram da je pogrešna. Samo neka oni nastave da veruju CSKA, biće u dobitku ako ih ljudi poslušaju i klade se na ruski klub. Isto tako, mi verujemo da možemo da prođemo dalje. Bilo bi idealno i da to bude bez primljenog gola, a mi ćemo se kao ekipa potruditi da baš tako završimo meč - poručio je Borjan.

Slično razmišlja i njegov saigrač Marko Gobeljić, koji smatra da je dobro što je CSKA favorit.

- Jasno mi je potpuno zašto više veruju Moskovljanima, s obzirom da su oni domaćini. Međutim, nisu dali gol u gostima, a to nama mnogo znači, pošto nas i remi sa postignutim pogotkom vodi dalje. Samo neka i oni veruju da prolaze sigurno, a mi ćemo da igramo kao i dosad, pa ćemo da vidimo ko će poslednji da se smeje - rekao je Gobeljić.

Kladioničari su u novembru pred kraj grupne faze Lige Evrope Zvezdi dali kvotu 850 da osvaja takmičenje, a sad je "svega" 250. Kod Partizana je još drastičnija razlika, pošto je sa 950 pala na 200.

Isti recept

Crno-beli će u Plzenju morati po gol i po pobedu posle beogradskih 1:1. Njima je potreban trijumf ili remi sa dva ili više pogodaka da bi prošli dalje. Kvota na trijumf domaćina je 1,66, a da će Viktorija u narednu fazu 1,36.

Kapiten aktuelnog prvaka države Miroslav Vulićević poziva na oprez, ali veruje u uspeh u Češkoj.

- Pokušaćemo da ponovimo utakmicu iz Beograda, s tim da u Plzenju želimo da budemo još bolji. Oni su u Humskoj imali jednu šansu. Na pravi način ćemo se spremiti, da nam se ne dogodi trenutak nepažnje koji nas je koštao gola i malo pokvario utisak. Odigrali smo pravu evropsku utakmicu i nadam se da možemo da prođemo dalje - rekao je Vulićević.

Trener Miroslav Đukić takođe nema dilemu da će navijači videti evropski Partizan u najboljem izdanju.

- Moramo da branimo renome evropskog Partizana. Ne spekulišemo ni protiv koga. Želimo da vodimo meč, da se mi pitamo - zaključio je Đukić.

Tagovi: