08.03.2018.

18:59

Foto:

Sport

FSS ODUZEO PO DVA BODA ZVEZDI I PARTIZANU! Mijailović i Vučelić van fudbala tri meseca uslovno!

"Večitima" je oduzeto po dva boda, tako da će crveno-beli sada imati 67, a crno-beli 53 boda. Ovo prvostepena odluka i da će crveno i crno-beli imati pravo žalbe.

Predsednici Crvene zvezde i Partizana, Svetozar Mijailović i Milorad Vučelić uslovno su na tri meseca suspendovani iz fudbala, ako u narednih godinu dana ponove prekršaje.

Predsednici Crvene zvezde i Partizana, Svetozar Mijailović i Milorad Vučelić uslovno su na tri meseca suspendovani iz fudbala ako u narednih godinu dana ponove prekršaje

Generalni direktor Partizana će zbog komentarisanja suđenja morati da plati 150.000 dinara. Trener Vojvodine Ilija Stolica  će morati da plati 200.000 dinara i suspendovan je jednu utakmicu zbog ponašanja na susretu protiv Mačve u srpskom prvenstvu.
Fudbalski klub Radnički iz Niša kažnjen je sa 80.000, a trener te ekipe Boban Dmitrović sa 50.000 dinara. 

Podsećanja radi, "večiti" rivali su se prepucavali saopštenjima u prvom delu sezone, a od čega nisu odustali ni u prolećnom delu sezone.

Pretnje Disciplinske komisije ovog puta nisu ostale samo na tome, nego su Zvezdi i Partizanu oduzeti bodovi u završnici ligaškog dela takmičenja u Superligi.

Disciplinci FSS-a su u decembru prošle godine novčano kaznili generalnog direktora Partizana Miloša Vazuru i sportskog direktora Crvene zvezde Mitra Mrkelu, obojica su morali tada da plate po 150.000 dinara.

Tada su "večitim" rivalima zapretili oduzimanjem bodova, ukoliko nastave sa pisanjem saopštenja. Pošto se ni jednu ni drugi nisu obazirali na pretnje, nego su nastavili da se ponašaju u istom maniru, Disciplinska komisija je pretnje sprovela u delo.

Tagovi: