11.03.2018.

14:52

Foto:

Sport

(VIDEO) STRAŠAN MEČ NA "AJBROKSU"! Seltik dva puta gubio, pa sa igračem manje srušio ljutog rivala!

Strašan meč odigrali su Rendžer i Seltik na "Ajbroks parku". Domaćin je vodio u dva navrata, "zeleni" su stizali i na kraju preokrenuli rezultat i trijumfovali 3:2 i to sa igračem manje.

Bila je ovo deveta pobeda Seltika nad ljutim rivalom na 12 poslednjih utakmica. Rendžers je poslednji put slavio u martu 2012. godine.

Rendžers je poveo već u trećem minutu utakmice nakon strašne greške Bojata koji je poklonio loptu Vindasu, a ovaj je zakucao u mrežu za 1:0.  Međutim, samo osam minuta kasnije utihnuli su domaći navijači. Rogić ih je ućutkao golčinom i vratio utakmicu na početak.

Gosti su u 57. ostali sa igračem manje. Sumunović je dobio crveni karton zbog oštrog starta, ali nije Rendžers uspeo da iskoristi brojčanu nadmoć. Morelos je u 68. prokockao šansu da vrati vođstvo svom timu, ali mu je golman Seltika paradom zaustavio šut. Samo minut kasnije usledila je kazna. Eduardo, koji je sa klupe ušao u igru dva minuta ranije, posle solo prodora doneo je prvo vođstvo Seltiku u utakmici, a ispostavilo se i pobedu 3:2.

Junak Seltika je i golman Bejn koji je u 88. minutu odbranio šut Vindasu, a tragičar Rendžersa Kolumbijac Morelos nije odbijenu loptu uspeo da smesti u gol nego je pogodio stativu.

Tagovi: